expertise_content-GettyImages-840473794.jpg

VR & AR

Ons team is gevestigd in Amsterdam en combineert de vaardigheden storytelling, experience design en CG-ontwikkeling met baanbrekende 360-contentproductie en levert klanten buitengewone VR- en AR-ervaringen en -platforms.

We ontwikkelen echt meeslepende ervaringen op het gebied van entertainment, educatie, retail en reclame. We maken gebruik van nieuwe meeslepende technologieën om de volgende generatie ervaringen te creëren voor onze wereldwijde klanten.

Van strategie- en conceptontwikkeling, productie, tot de levering van apps en apparatuur, ons team van AR- en VR-specialisten staat voorop in technische knowhow en creatieve innovatie. We zorgen ervoor dat uw VR- en AR-inhoud een sterke ROI voor uw bedrijf creëren.

Een VR / AR-kans dromen

  • Een uniek VR / AR-gebruikersinzicht ontdekken

  • Ontwerpen van een geweldige VR / AR-ervaring

  • Laagdrempelig voor uw klanten.

We hebben een uniek proces dat u helpt:

vr-ar.jpg

Virtual Reality (Virtuele realiteit)

Virtual Reality is een volledig meeslepend medium dat je naar echte of ingebeelde plaatsen brengt, mooi en verbijsterend. Het stelt je in staat om contact te maken met mensen en plaatsen, waardoor de gebruiker emotioneel en intellectueel hoog blijft. Niemand vergeet de eerste keer dat ze een VR-bril gebruiken!

Augmented Reality

Augmented Reality verbetert de echte wereld met digitale contentlagen. Een AR-marker kan alles tot leven brengen, van een eenvoudig theaterticket tot een product in uw plaatselijke supermarkt. Het houdt uw doelmarkt volledig betrokken en transformeert de manier waarop mensen uw producten en diensten ervaren. Het is de toekomst