Beekse Bergen lanceert unieke app die alle dieren in het park herkent!Beekse Bergen lanceert vandaag een unieke app die alle dieren in het park herkent. Wanneer je tijdens je wandel-, bus-, boot-, of autosafari een foto maakt van één van de dieren in het park, herkent de app welke diersoort het is, en geeft de app je er direct meer informatie over. In de nieuwe app is ook een extra beleving toegevoegd voor tijdens je autosafari in Beekse Bergen. Laat je vanaf nu op jouw route rondleiden door de prachtige natuur met de educatieve audiotour! 

Maak een foto van één van de dieren in Beekse Bergen, de appt herkent het dier en geeft je er allemaal leuke weetjes over! 
   
In de nieuwe app van Beekse Bergen, die ontwikkeld is in samenwerking met DFFRNT Media, kan je ook via de plattegronden jouw safari in het park uitstippelen, en je vindt er uiteraard alle informatie over het Safaripark, Speelland, het Safari Resort en het Vakantiepark. Alle informatie in de app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De nieuwe app kan je gratis downloaden in de App Store (iPhone) of via Google Play(Android). 
   
Dieren spotten
Het is best lastig om het verschil te ontdekken tussen een Grévy en een Grant zebra, maar de nieuwe app van Beekse Bergen vertelt je het direct! Wanneer je tijdens jouw safari een foto maakt met de 'dieren spotten' functie in de app van Beekse Bergen, herkent de app het dier en de soort meteen. Je krijgt vervolgens allemaal leuke weetjes over het dier te zien en de app vertelt je ook waar je het dier nog meer kan tegenkomen in het park. 
    
Audiotour
De audiotour geeft jouw autosafari door Beekse Bergen een heel nieuwe beleving. De app vertelt je tijdens jouw autosafari in Beekse Bergen alles over de bijzondere wilde dieren die je onderweg tegenkomt. De audiotour is beschikbaar in het Nederlands en Engels. 
 
Educatie
Door middel van verschillende educatievormen willen we je tijdens je bezoek aan Beekse Bergen inspireren op het gebied van natuurbehoud en behoud van biodiversiteit. Dit doen we onder andere in de kiosk van Stichting Wildlife, met educatieve bebording, in onze safaribussen en –boten, tijdens de Roofvogelsafari en bij bijvoorbeeld de voederpresentaties en op social media. Met de nieuwe app functies 'dieren spotten' en audiotour voegen we daar twee leuke nieuwe educatievormen aan toe. 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Lisette Kars (PR manager) via 073-5233314/ 06-53433868 of vial.kars@libemafunfactory.nl   

Beekse Bergen is het grootste en meest veelzijdige wildlife park van Nederland. Ontdek onze natuur in het Safaripark, waar je tijdens een wandel-, auto-, boot en bussafari oog in oog komt te staan met leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns en apen. Je kunt overnachten in ons Vakantiepark. Je kunt spelen in Speelland en in en rondom het Event Center kun je feesten en evenementen organiseren. Onze unieke vakantiebestemming Safari Resort Beekse Bergen is net geopend, waar je kunt overnachten tussen de meest bijzondere dieren met een adembenemend uitzicht. Beekse Bergen, ontdek onze natuur. www.beeksebergen.nl  

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl of www.organiserenbijlibema.nl